Lev dina drömmar och Attraktionslagen, Onsdag 25 Juni, 19:00.

Lev dina drömmar!
Vet du att det är möjligt för oss alla att få leva det liv vi drömmer om? Genom att lära oss om attraktionslagen kan vi själva skap de liv vi alla drömmer om. Lagen om attraktion handlar om att det vi känner och tänker sänder vi ut och det skapar vi också i våra liv. Genom att bli medvetna och medvete...t lära oss hur det fungerar kan vi alla skapa de liv vi drömmer om. Under denna kväll kommer vi dela med oss av den förståelse för attraktionslagen som gör det möjligt. Ni kommer få ökad förståelse hur vi alla kan göra det möjligt och ni kommer få konkreta övningar och exempel. Vi kommer även att göra en live-meditation tillsammans med Magnus underbara basspel som grund för Helena-Magdalenas guidning om att hitta sin inre skaparkraft.

Vi som håller i föreläsningen är:
Magnus Rosén världsberömd basist som bland annat spelat med Hammerfall som gjorde sina drömmar verkliga om att få resa världen över varv efter varv. Magnus delar med sig berättelsen om den magiska låda han fick i sin barndom. Om hur han följde sina drömmar och skapade ett liv som många inte ens vågar drömma om. ( www.magnusrosen.se )
Helena-Magdalena Ivekrans från Attraktionslagen Sverige, författare, sångerska och inspiratör. Helena-Magdalena valde att viga sitt liv åt att sprida budskapet om attraktionslagen till alla som vill lära sig, genom föreläsningar, kurser, skrivande

Helena-Magdalena har deltagit i Svts program Från Sverige till himlen, Helena-Magdalena bloggar om Tankens kraft och attraktionslagen för Tidningen Nära, föreläser om ämnet i Sverige och utomlands.
( www.attraktionslagensverige.com. Välkomna till en givande kväll. Vi börjar med ett besök i ateljen , Atelje Eliza Design och Noras Dockhem , därefter serverar Freadals Trädgårdscafe en räksmörgås och ett glas vin/alt. Samtidigt som Helena Magdalena och Magnus sätter igång kvällen evenemang. . Pris: 300kr B-G 5877-4555 Anmälan bindande . Begränsat antal platser. Välkommen Elisabeth Amnäs. Fb: Ateljé Eliza Design www.ateljeeliza.com. info@ateljeeliza.com