Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss med eventuella frågor om våra produkter och tjänster. Vi svarar så snart vi kan. Du kan även använda detta formuläret för att anmäla dig till kurser och stickkvällar.

Om Oss

Ateljé Eliza Design designar i mocka och sämskskinn. Skinnets form och utseende är unikt och varje plagg är måttsytt efter kundens önskemål, så varje enskilt plagg är helt unikt. I ateljén arbetar vi mest i getmocka eftersom det är slitstarkt och går att tvätta i maskin om man använder såpa eller galltvål som inte torkar ut skinnet.
Naturmaterial andas och släpper igenom kroppsvärmen, men släpper inte in kyla – därför passar plaggen både till vinter och sommar bruk. Plagget är också mjukt och skönt att bära direkt mot huden, det är tunt och smidigt och har ett vackert fall.
Alla skinn beställs garvade och färgade och finns i många färger. Skinnen kommer från Sverige, Finland, Danmark, Italien, Spanien och Frankrike. All sömnad och design görs i ateljén i Sverige.
Ateljé Eliza Design designar även stickade kläder. Som kund kan du beställa ett stickat plagg eller köpa garn och mönster för att sticka själv.
Vår design passar till vardag och fest. Idén bakom plaggen är att de ska gå att kombinera med olika accessoarer för att passa alla tillfällen.
Inspirationen till designen får Eliza i allt omkring sig med mycket av inspirationen hämtad från naturen och havet. Plaggen har oftast ”råa kanter” som en accent för att betona det naturnära. Det gör våra kläder så speciella och unika.
Ateljé Eliza design håller även kurser i skindesign och stickning.

Telefon

Du kan ringa ateljén:
(+46) 0708 35 62 72

E-Mail

Du kan maila oss via formuläret till vänster eller skicka ett mail till info@ateljeeliza.com

Adress

Ateljé Eliza Design
Åsa Stationsväg 15 B
43955 Åsa

Facebook

Ateljé Eliza Design finns även på facebook. Sök på oss på Facebook eller klicka här!

Öppettider

Notera att öppettiderna kan variera beroende på pågående event. Planerade event finns under fliken Event.
Öppettider
Måndag: Stängt
Tisdag enl. överenskommelse
Onsdag 14 -18 ( stickkväll 18:30-21)
Torsdag-Fredag: 12-18
Lördag: 11- 14
eller enl. överenskommelse

Hitta Hit